EYÜP KAHRAMAN

Eyüp Kahraman, 1974 yılında Zonguldak’ta doğmuştur. Kuaförlük mesleğine ilk olarak 1988 yılında İstanbul Bağdat Caddesi’nde bulunan Kuaför İsmet’in yanında başlamıştır. 1993 yılına kadar burada 5 yıl çalışarak mesleğin inceliklerini öğrenmiştir. Daha sonra 1997-2001 yılları arasında İstanbul Beşiktaş Nispetiye’de bulunan Kuaför Vili’de hem kuaför hem de işletme yöneticiliği yaparak çalışma hayatına devam etmiştir. İlerleyen kariyerinde sonraki durak olarak yine aynı bölgede bulunan Hakan Köse ile birlikte aynı görevlerde bulunmuştur.

2009 yılına kadar burada çalışmaya devam ettikten sonra Eyüp Barber’s Shop isimli kendi işletmesini Etiler’de faaliyete geçirmiştir. Ayrıca 2017-2023 yılları arasında Bodrum Six Senses Kaplankaya otelinin içinde bulunan ikinci şubesinde 12 kişilik bir ekip ile bay ve bayan kuaförü hizmeti vermeye devam etmiştir.

Eyüp Kahraman, halen İstanbul Etiler’deki şubesinde saç-sakal kesimi, manikür-pedikür, saç rengi kırma ve boyama işlemleri, kulak, yanak ve vücut bölgesindeki kısaltma ve pürüzsüzleştirme işlemi, saç bakımı ve şekillendirme hizmetleri vermektedir. Gelen tüm misafirlerine; yaşam tarzı, vücut tipi, baş ve saç yapısı ile bütünleşecek, kişiye özel hizmetler sunmaktadır.

Eyüp Kahraman ayrıca beden dili analizi ve kişisel gelişim alanlarında eğitimler vermektedir. İlgi alanları arasında dalış, su sporları, kitap okumak ve müzik dinlemek bulunmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.